QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

U Plas bourali hned čtyři motorkáři! Tři z nich skončili v nemocnici - FOTO

21.06.2019 12:59

Poměrně kuriózní nehoda, ve které figurovali hned čtyři motorkáři, se odehrála v pátek na hlavní tahu Plzeň - Plasy. Tři z nich skončili v péči záchranářů.

dn plasy moto

Nehoda hned čtyř motorkářů zkomplikovala provoz na hlavním tahu I/27 u Plas v pátek dopoledne. Na místo musela bohužel vyjet i záchranná služba.

"Tři motorkáři jeli ve směru od Plzně do Plas, jeden motorkář od Plas do Plzně. V jedné zatáčce před obcí Plasy se dva motorkáři střetli, zbývající dva zřejmě leknutím skončili rovněž ve škarpě. Dva motorkáři byli převezeni se zraněním rychlou záchrannou službou do nemocnice," řekla k průběhu nehody mluvčí policie Ivana Jelínková.

Policie dál šetří veškeré okolnosti nehody. Provoz musel být v místech odstraňování následků omezený. "Policisté na místě provedli dechovou zkoušku, která byla u všech řidičů negativní. V současné době je na uvedené silnici omezený provoz a je řízen kyvadlově," doplnila policejní mluvčí v průběhu šetření nehody.

"Zdravotnická záchranná služba z nehody u Plas odvezla tři zraněné muže, ročník 1986, 1982 a 1983, do FN Plzeň - Lochotín se středně těžkými poraněními," uvedla k zásahu krajská záchranná služba.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24