U trati u Rokycan se našlo tělo muže! Policie tragédii dál šetří

12.03.2018 14:36

Policie aktuálně šetří nález mrtvého muže nedaleko železniční trati u Rokycan. Podle všeho ho srazil jeden z projíždějících vlaků. Policie nařídila soudní pitvu.

DSC05279

Tělo uviděl jeden z cestujících ve vlaku, který místy v pondělí ráno projížděl. K nálezu okamžitě vyrazily složky IZS, muži už ale pomoct nemohly. 

"Dnes krátce po půl osmé ranní jsme na lince tísňového volání přijali oznámení o ležící osobě v příkopu u kolejiště na železniční trati za Rokycanami. Oznámení jsme přijali ze strany cestujícího z vlakové soupravy. Na místě byli policisté obvodního oddělení a kompletní výjezdová skupina," potvrdila mluvčí policie Hana Kroftová.

Policie tragédii dál šetří. "Z dosavadního šetření vyplývá, že s největší pravděpodobností došlo ke střetu blíže nezjištěného projíždějícího vlaku s mužem ročník 1956. Tělo muže bylo na místě nalezeno bez známek života. Provoz na trati v místě byl rychlostně omezen. Ve věci byla nařízena soudní pitva a veškeré okolnosti této tragické události jsou nadále v šetření policistů," dodává policejné mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24