QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ukradl peníze pro nevidomé a slabozraké. Poznáte muže na fotografiích?

27.04.2021 13:30

Policisté žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání po zatím neznámém pachateli, který odcizil finanční hotovost určenou pro slabozraké a nevidomé.

Zloděj Tachov1
Zloděj Tachov1Zloděj Tachov2Zloděj Tachov3Zloděj Tachov

Tachovští policisté prosí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámého pachatele. "Dotyčný je podezřelý z toho, že 9. dubna letošního roku vnikl kolem šesté hodiny ranní do jednoho sportovního zařízení v Tachově poté, co překonal uzavřené okno objektu. Chodbou prošel do vestibulu, kde za pomoci násilí vnikl do plechové pokladny, která zároveň slouží jako podstavec semišového psa s otvorem pro vhození finančních prostředků určených pro nevidomé a slabozraké," uvedla mluvčí policie Dagmar Jiroušková s tím, žepachatel z pokladny odcizil finanční hotovost v nezjištěné výši. Škoda, kterou pachatel poškozením způsobil, nebyla zatím vyčíslena. 

Tachovští policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže. "V souvislosti s tím žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k ustanovení totožnosti neznámého muže, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 701. Informace mohou sdělit také na tel.: 974 322 015 nebo na linku tísňového volání 158," dodala mluvčí policie.

Muž měl na sobě velmi nápadné oblečení, podle kterého by ho někteří mohli poznat.

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24