QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ulita na statku zve na Charitativní svatováclavský běh!

24.09.2020 16:41

Spolek Ulita na statku, pomáhající lidem s psychickým postižením, zve společně s SDH Želčany nejen běžce na Charitativní svatováclavský běh. Nebude chybět ani doprovodný program!

dcx

Spolek Ulita na statku sdružuje děti i dospívající jedince s psychickým postižením, nejčastěji jde o autismus a depresivně-úzkostnou poruchu. Vedení spolku pořádá akce pro členy i širokou veřejnost a snaží se pro členy zajistit co nejpříjemnější sociální kontakt se světem.

"Milí přátelé, příznivci, sportovci, odvážní... Srdečně vás zveme na náš Charitativní svatováclavský běh," oznámil spolek na svém webu.

Charitativní akce se bude konat na státní svátek dne 28. září od 14:00 v Chouzovech u Plzně, konkrétně v zázemí spolku na adrese Chouzovy 23.

Návštěvníci se mohou těšit na kapelu Kvarcit, která všechny přítomné bezpochyby roztancuje. Startuje se v 15:00. Vedení spolku tento rok připravilo dvě trasy. Jedna je dlouhá 5,5 km, která je připravená pro ty odvážnější. Kratší trasa měří pouze 1,5 km. 

Nebude chybět ani občerstvení za příznivé ceny, na jehož výrobě se podíleli i členové spolku. Vstupné činí 150 Kč. Výtěžek půjde na podporu chodu spolku. 

Neváhejte... Přijďte si zaběhat a podpořit dobrou věc!

Více o spolku se dočtete zde

FOTO: Ulita na statku z.s.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24