QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Únor v Šeříkovce: Valentýn v duchu gothic rocku a trash z Německa

13.02.2020 19:31

Rockoví fanoušci si přijdou na své v plzeňské  Šeříkovce, kam v pátek 14. srpna dorazí kapely XIII. století a Bratrstvo Luny. V závěru února se pak přivalí trashmetalová vlna Destruction.

 

1

XIII. století, kapela sdružená kolem frontmana Petra Štěpána a postavená na základech punkové skupiny HNF (Hrdinové nové fronty), hraje už téměř 30 let. Do KD Šeříková přiveze v pátek 14. února vrdší gothic rockové tóny a nádech tajemna.

Typickou modrou růži má ve znaku post-gothic-rocková parta z Kralup nad Vltavou - Bratrstvo Luny. Jejich neobvyklý název vznikl díky tomu, že se někteří členové znají od dětství a společné prožitky je vzájemně spojily ve vztah podobný bratrskému. Přijďte spolu se svou láskou nasát atmosféru gothic rockového večírku.

Po nedávném vřelém přijetí se do České republiky znovu chystají hrdinové thrash metalu Destruction. Do KD Šeříková zavítají v rámci svého světového turné. Při něm spojí síly s neméně našlapanou holandskou death/thrashovou úderkou Legion of the Damned, řeckými divochy Suicidal Angels a svými krajany Final Breath. Destruction i jejich kumpáni jsou při chuti a neodejdou dřív, než si publikum kompletně podmaní a dostanou do extáze.

Zpěvák a basák Destruction, který si říká Schmier, bojovně vzkazuje fanouškům: "Thrashová aliance se řítí s velkým rámusem. Je nám ctí být headlinery této silné sestavy z kalené oceli. Destruction si připravili pozoruhodný nový setlist se svými klasickými songy, ale samozřejmě také se zbrusu novými peckami z desky Born To Perish. Přijďte to tam s námi rozsekat!"

FOTO: KD Šeříková

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24