QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Úspěšný hon na hledané! Strážníci zadrželi v centru Plzně několik pohřešovaných osob

18.06.2019 10:29

Od pátku do pondělí se městské policii podařilo odhalit několik hledaných lidí. Zájmové osoby pro policii ČR se pohybovaly v centru Plzně, kde neunikly pozornosti všímavým strážníkům!

Zadržet hledané osoby se strážníkům podařilo díky místní a osobní znalosti!

Strážníci ze služebny Dopravní skupiny zajistili v pátek zájmovou osobu pro PČR při kontrole Hlavního vlakového nádraží. "Hlídka zahlédla při kontrole haly na schodech dvě ženy. Jedna z nich jim byla dost známá, strážníci o ní měli povědomí, že na jejím předání mají právní zájem státní policisté," uvádí mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

"Zájmovou osobou pro policii ČR byl také podnapilý muž, kterého hlídka městské policie nalezla v sobotu v nočních hodinách ležet v silně podnapilém stavu v Guldenerově ulici," pokračuje ve výčtu Jana Pužmanová. Muže si po vystřízlivění v protialkoholní záchytné stanici převzali k dalšímu opatření republikoví policisté.

"Zadržet osobu v hledáčku policistů se podařilo v pondělí později odpoledne strážníkům, kteří slouží na stanici Územně strážní služby. Po půl šesté procházeli Smetanovými sady, kde na lavičce spatřili jim dobře známou tvář mladého muže," říká mluvčí strážníků. O muži věděli, že je další zájmovou osobou pro státní policisty, což se také potvrdilo po nezbytné kontrole totožnosti. V jejich doprovodu 37letý muž tak zamířil na policejní oddělení, kde si ho strážce zákona převzal k dalším úkonům.

FOTO: Městská policie Plzeň

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24