QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Utkání Viktorky se Slavií budou provázet bezpečnostní opatření

16.02.2019 16:01

Fotbalisté plzeňské Viktorky vyzvou už v neděli tradičního rivala. Do Plzně míří Slavie. Utkání je opět bráno jako jedno z rizikovějších a budou platit bezpečnostní opatření.

AC Sparta Praha - SK Sigma Olomouc 01 (42)

Duely viktorky se pražskou Slavií patří v poslední době k těm rizikovějším. Tradičně spouští opatření jak klub, tak policie. Stejně tomu bude i v neděli 17. února, kdy viktoriáni přivítají na svém hřišti sešívané v rámci 21. kola FORTUN:LIGY.

Výkop je na programu v 17 hodin a brány stadionu se otevřou klasicky 90 minut před výkopem, to znamená v 15:30. Doprovodný program začne tradičně zhruba 50 minut před utkáním. V den zápasu bude uzavřená pivovarská lávka. "Na stadionu samozřejmě platí nulová tolerance pyrotechniky a rasismu," upozorňuje klub FC Viktoira Plzeň.

V případě, že se vstupenky nevyprodají, budou k dispozici v neděli od 11 do 14 hodin ve fanshopu a dále případně na pokladnách (až do vyprodání zásob).

Bezpečnostní opatření spustí také policie. V tomto týdnu jde přitom už o druhý rizikový zápas, na jehož průběh i dění v souvislosti s ním budou policisté dohlížet. Hodně problémů nadělali v uplynulých dnech v ulicích Plzně fanoušci chorvatského Dinama Záhřeb (více zde).

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24