QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Uzavírka mostu Generála Pattona v Plzni ovlivní provoz autobusů

05.10.2018 13:51

Oprava mostu Generála Pattona v Plzni ovlivní už o víkendu provoz MHD, konkrétně hned několika autobusových linek. Úplná uzavírka se chystá na neděli.

QAP foto

Most Generála Pattona v Plzni čeká o víkendu frézování a asfaltování. Omezení bude platit v sobotu i v neděli. V sobotu 6. října bude nicméně omezení jen částečné, v neděli 7. října pak bude platit uzavírka od 7 do 20 hodin směrem z centra.

Kvůli uzavírce dojde i na změny v provozu autobusových linek dopravních podniků číslo 20, 27, 28, 34, 41 ve směru na Severní Předměstí, potažmo do Doubravky.

Změny pro linky číslo 20, 27, 34, 41: "Spoje těchto linek pojedou v uvedené denní době po objízdné trase, kdy z Klatovské ulice (sadů Pětatřicátníků) odbočí do Prešovské ulice, dále jižní a východní komunikací náměstí Republiky, Rooseveltovou ulicí a ulicí Otýlie Beníškové na rondel, kde se napojí na stálou trasu," informují dopravní podniky. Na lince číslo 34 pojedou po objížďce až odpolední spoje.

Spoje linky číslo 28 budou ve směru z centra odkloněny z Klatovské ulice do sadů Pětatřicátníků a následně do Prešovské ulice, pojedou Zbrojnickou ulicí, Pražskou ulicí a přes most U Jána se napojí do ulice U Prazdroje na stálé trasy linky. Zastávka ze sadů Pětatřicátníků bude přesunutá do Prešovské ulice.

Zastávky "Na Rychtářce“ bude po celou dobu odklonu ve směru do Bukovce přeložena do tramvajové zastávky na Anglickém nábřeží.

Most Generála Pattona čeká v říjnu ještě jedna uzavírka, a sice 20. až 21. října.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24