QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Užijeme si ještě sluníčko? Teploty v regionu nepřekročí dvacítku...

19.09.2021 14:02

Už před víkendem se citelně ochladilo, od severovýchodu k nám proudí studený vzduch. Jaké bude počasí následující pracovní týden, co říká nejnovější předpověď meteorologů?

3

Teploty s blížícím se koncem září stále klesají. Tento pracovní týden se budou pohybovat zpočátku jen pod patnácti stupni Celsia, místy se už mohou objevit přízemní mrazíky.

V pondělí 20. září bude v Plzeňském kraji převážně zataženo, nejvyšší teploty se budou pohybovat mezi 12 až 15 °C, na horách bude 8 až 11 °C. V úterý 21. září bude také převážně zataženo, místy polojasno. Nejnižší noční teploty 9 až 5 °C, místy až 3 °C a ojediněle se mohou už objevit přízemní mrazíky. Nejvyšší denní teploty 11 až 15 °C.

Také ve středu bude spíše zataženo, nejnižší noční teploty 9 až 5 °C, ojediněle přízemní mrazíky. Nejvyšší denní teploty 12 až 16 °C.

Čtvrtek má být nejteplejším dnem týdne. Bude polojasno, nejnižší noční teploty 6 až 2 °C, místy se objeví také přízemní mrazíky, nejvyšší denní teploty 16 až 20 °C. V pátek už by teplty zase měly klesnout k patnáctce.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24