Z nohy bezdomovce na Slovanech odpadávali červi - FOTKY

11.07.2016 11:46

Dost nechutný zásah mají na kontě strážníci v Plzni na Slovanech. Vyjíždět museli k bezdomovci, kolem kterého létaly masařky a z nohy mu odpadávali červi. POZOR: Záběry jsou jen pro silné povahy!

P7090008
P7090008P7090001

Oznámení o muž, který na tom už na první pohled není zdravotně vůbec dobře, přijali strážníci v neděli odpoledne. Na místo okamžitě dorazila hlídka strážníků a následně i zdravotnická záchranná služba. Muž skončil v péči lékařů.

"Hlídka MP Plzeň – Slovany byla vyslána do ulice Polní v Plzni, kde se měl na lavičce nacházet sedící muž ve špatném zdravotním stavu.  Strážníci na místě nalezli muže, který uvedl, že se na ulici zdržuje již několik let. Muž měl na nohou zhnisané rány, létaly kolem něj masařky, odpadávali z něj červi a byl z něj cítit silný zápach," popisuje Andrea Vlčková, preventistka městské policie.

Strážníci na místo okamžitě povolali zdravotníky. "Z důvodu špatného zdravotního stavu muže hlídka na místo přivolala Zdravotnickou záchrannou službu Plzeňského kraje, která si jej převzala k dalšímu ošetření, přičemž rozhodla o převozu do FN Plzeň – Bory, na kožní kliniku," dodává Andrea Vlčková.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24