V Chodském Újezdu to žije! Místní předvedli Labutí jezero - VIDEO

03.12.2018 13:47

V malé obci na Tachovsku se umějí bavit. Při setkání seniorů v kulturním domě místní muži včetně starosty obce předvedli skvělé číslo - Labutí jezero. Nebylo to ale jediné vystoupení.

Chodský Újezd (1)
Chodský Újezd (1)Chodský Újezd (3)Chodský Újezd (2)Chodský Újezd (4)Chodský Újezd (6)Chodský Újezd (5)Chodský Újezd (7)Chodský Újezd (9)Chodský Újezd (10)Chodský Újezd (8)Chodský Újezd (11)Chodský Újezd (12)Chodský Újezd (14)Chodský Újezd (13)Chodský Újezd (15)Chodský Újezd (16)Chodský Újezd (17)Chodský Újezd (19)Chodský Újezd (18)Chodský Újezd (20)Chodský Újezd (21)Chodský Újezd (23)Chodský Újezd (22)Chodský Újezd (24)Chodský Újezd (26)Chodský Újezd (27)Chodský Újezd (25)Chodský Újezd (29)Chodský Újezd (30)Chodský Újezd (28)Olga Lounová v Chodském Újezduadventni koncert chodsky ujezd

Setkání pro dříve narozené se konalo v Chodském Újezdu v pátek 30. listopadu. Během akce došlo na několik skvělých čísel jako vystoupení dětí z místní mateřské školy nebo Labutí jezero v podání zdejších nově zvolených zastupitelů (viz video níže). Mezi nimi nechyběl ani starosta obce Jiří Dufka. „Trénovali jsme zhruba tři týdny,“ prozradil starosta s tím, že kromě zastupitelů předvedli taneční vystoupení ještě místní ženy. To už se ale stalo na tomto setkání tradičním, ženy připravují vystoupení každoročně. 

V obci, kde žije necelých osm stovek lidí to opravdu žije. „Do Vánoc máme ještě dva krásné adventní koncerty v kostele,“ uvádí Jiří Dufka.

8. prosince proběhne Adventní koncert s Olgou Lounovou v kostele Povýšení sv. Kříže, začátek je v 17 hodin. Další koncert se uskuteční 14. prosince. Jde o Adventní koncert - Jakub Jan Ryba, Česká mše vánoční, a to v podání Musica Braunensis.

 

Video z vystoupení děti z místní mateřské školy můžete vidět zde.

foto: FCB Chodský Újezd - kulturní komise

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24