QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Klatovech srazilo auto chodce! Muž zemřel v nemocnici

30.11.2021 18:55     30.11.2021 22:50

Při dopravní nehodě v Klatovech došlo v podvečer ke střetu osobního vozidla s chodcem, který přecházel po přechodu. Muže transportoval do nemocnice vrtulník. Bohužel zraněním podlehl.

foto QAP CZ

Vozidlo řídila 41letá řidička. "Dnešního dne v 17:45 hodin došlo v Klatovech k vážné dopravní nehodě. Jednačtyřicetiletá řidička jela s osobním vozidlem tovární značky Škoda Roomster ulicí 5. května ve směru od obce Železná Ruda směrem do centra. V blízkosti obchodního domu řidička z nezjištěného důvodu pravděpodobně přehlédla muže, který přecházel v místě přechodu pro chodce a v prostoru přechodu pro chodce došlo ke střetu," popisuje nehodu mluvčí policie Eva Červenková.

Na místo dopavní nehody vyjely všechny složky integrovaného záchranného systému. Muž utrpěl velmi vážná zranění, v nemocnici zemřel.

"Osmapadesátiletý muž utrpěl vážná zranění a byl letecky transportován do nemocnice k ošetření. Muž svým zraněním v nemocnici podlehl. Policisté u řidičky provedli dechovou zkoušku, která byla s negativním výsledkem. U zemřelého bude nařízena soudní pitva. Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se budou zabývat kriminalisté z územního odboru Klatovy. Policisté žádají případné svědky dopravní nehody, aby se přihlásili na bezplatnou linku 158," dodala policejní mluvčí.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24