QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Olympii proběhne autogramiáda Lukáše Kalvacha a Joela Kayamby

03.12.2019 15:31

Ve středu 4. prosince proběhne v Olympii autogramiáda hráčů FC Viktoria Plzeň Lukáše Kalvacha a Joela Kayamby. Fanoušci si přijdou na své, k mání bude i nový kalendář nebo speciální vánoční trika.

oly

„Olympia Plzeň a FC Viktoria Plzeň spolupracují již řadu let, a proto se u nás i letos můžete těšit na autogramiádu vybraných hráčů Viktorky, která proběhne ve středu 4. prosince od 17 hodin. Stánek Viktoriashopu najdete v průběhu celého adventu až do 23. prosince naproti výjezdu z krytého parkoviště,“ uvedla Lucie Juhászová, marketingová manažerka Centra Olympia Plzeň.

Hráči Viktorky Lukáš Kalvach a Joel Kayamba budou fanouškům k dispozici od 17 do 18 hodin.

Pro fanoušky jsou přichystány k zakoupení viktoriánský dres, oficiální kalendář pro rok 2020, zimní čepice s logem oblíbeného klubu či speciální vánoční trička navržena samotnými fandy.

„Středeční autogramiádou se navíc spustí také týdenní soutěž s Instagramem Viktoria shopu. Právě u stánku v Olympii bude od středy 4. prosince až do příští středy k dispozici foto okénko a každý, kdo si koupí něco ve vánočním stánku fanshopu, se může zapojit do soutěže o hodnotné ceny,“ informuje FC Viktoria Plzeň.

Po dobu autogramiády bude cenově zvýhodněn nový nástěnný kalendář.

foto: FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24