QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V pátek ráno se stalo už několik nehod, jeden řidič nadýchal 3,5 promile

20.11.2020 8:07     20.11.2020 8:40

Teploty v nočních hodinách se pohybovaly pod nulou...I na tento fakt musí brát řidiči ohled. V pátek 20. listopadu se po šesté hodině ranní bouralo na několika místech.

Holoubkov2
HoloubkovHoloubkov1Holoubkov2HrádekHrádek1

Jedna dopravní nehoda se stala v Hrádku, konkrétně v ulici Rokycanská. Došlo zde ke střetu dvou osobních aut. "ZZS z místa DN transportovala dvě ženy r. 1997 a 1959 s lehkým zraněním do Rokycanské nemocnice," uvedla mluvčí záchranky Andrea Divišová.

"Řidička r.1997 v autě Ford odbočovala vlevo a řidič r.1953 v autě Hyundai jedoucí za vozidlem nedobrzdil a narazil do zadní části Fordu. Dechové zkoušky byly negativní. Škoda byla vyčíslena na 40 000 korun," uvedla mluvčí policie Hana Kroftová a dodala, že silnice je plzně průjezdná.

Krátce po šesté hodině ranní došlo k nehodě jednoho osobního auta v obci Holoubkov směr Svojkovice. Na místě jsou dvě raněné osoby. "LZS z místa nehody transportovala muže r.1989 s lehkým zraněním a v silné ebrietě na urgentní příjem FN Plzeň. Druhý muž r. 1969 byl odtransportován pozemní posádkou do Rokycanské nemocnice s lehkým zraněním," uvedla mluvčí záchranky Andrea Divišová.

Na místě nehodu řešili rokycanští policisté. Po dobu vyšetřování nehody řídili hasiči dopravu. "Z dosavadního šetření policistu vyplývá, ze řidič (r.1989), který jel ve směru od Holoubkova na Rokycany, nezvládl řízení, s autem Škoda Fabia přejel do protisměru, kde sjel do příkopu. Tam vozidlo narazilo do stromu a převrátilo se na střechu. Dechová zkouška prokázala u řidiče pozitivní výsledek téměř 3,5 promile," uvedla mluvčí policie Hana Kroftová.

Foto: HZSPK

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24