QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V pátek v poledne se uzavře kondolenční místo k uctění památky Karla Gotta

10.10.2019 13:08

Od úmrtí zpěváka Karla Gotta se lidé mohou v Plzni podepisovat do kondolenční knihy v mázhausu plzeňské radnice. Nyní už se podepisují do druhé knihy, lidé už zaplnili přes 400 stránek.

foto-qap-cz (7)
foto-qap-cz (2)foto-qap-cz (3)foto-qap-cz (4)foto-qap-cz (8)foto-qap-cz (7)foto-qap-cz (9)foto-qap-cz (10)foto-qap-cz (1)foto-qap-cz (12)foto-qap-cz (13)foto-qap-cz (11)foto-qap-cz (14)DSC_0001

Smutek nad smrtí jednoho z nejslavnějších plzeňských rodáků vyjádřilo také město Plzeň, kde se Karel Gott v roce 1939 narodil. Lidé mohli uctít památku Karla Gotta podepsáním do kondolenční knihy. Ta už je na radnici druhá, první byla zcela zaplněna. Podepisovat se lidé mohou ještě do pátečního poledne.

"Město Plzeň dnes v souvislosti s posledním pátečním a sobotním rozloučením s plzeňským rodákem Karlem Gottem vypravilo dvě smuteční kytice. V pátek ve 12 hodin také město uzavře kondolenční místo v mázhauzu své radnice, kam lidé chodí podepisovat kondolenční knihu," uvedla mluvčí magistrátu města Plzně Eva Barborková. 

Lidé už napsali vzkazy na více než 400 stránek.

"Od 2. října lidé zaplnili celou jednu kondolenční knihu s 200 listy, tedy 400 stránkami, od pondělí tohoto týdne vpisují vzkazy již do druhé knihy, kterou město Plzeň připravilo. Obě kondolenční knihy budou předány rodině Karla Gotta," dodává Eva Barborková.

DSC_0001

foto: smuteční kytice - Magistrát města Plzně / kondoleční kniha podpisy - QAP.cz

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24