QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V plzeňské zoo se bude vítat léto! Připravená bude i pohádková stezka

20.06.2019 9:58

Série víkendových akcí v zoo v Plzni, které jsou určené zejména rodinám s dětmi, pokračuje i o nadcházejícím víkendu. Teď už je na řadě vítání léta!

_IGP7397

Zoologická zahrada v Plzni nabídne o nadcházejícím víkendu další z tradičních akcí. Tentokrát se bude vítat léto. Sobota 22. června tak bude v zoo ve znamení pohádkové stezky i soutěže krásy. Na své si přijdou hlavně děti.

"Mezi 10. a 17. hodinou je pro ně připravena  pohádková stezka s výjevy z klasických, ale také moderních pohádek. Začíná u hlavní pokladny v ulici Pod Vinicemi a povede k expozici tučňáků. Zde budou čekat na její úspěšné účastníky zajímavé ceny," láká František Hykeš z plzeňské zoo.

Další částí sobotního programu, kterým vítá zoologická a botanická zahrada letošní léto, je finále Květinové dívky 2019. "O prestižní titul dotovaný cenami v hodnotě kolem 15 000 Kč bude soutěžit téměř desítka děvčat ve věku od 12 do 16 let. Po loňském konání v lochotínském amfiteátru se akce vrací na tradiční místo před Tropickým pavilonem. Její začátek je ve 14 hodin a diváci se mohou těšit na několik disciplin," pokračuje František Hykeš s tím, že na dívky čeká například promenáda po pódiu, rozhovor s porotou nebo představení zálib. Předsedou poroty je i letos přední umělecký fotograf a dívčí portrétista Ivan Štefko. Soutěž dívčího půvabu doplní bohatý kulturní program.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24