QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzeňském kraji bourají motorkáři. Na Rokycansko letěl vrtulník! – FOTKY

09.08.2022 13:50     10.08.2022 8:49

Dnešní den je plný dopravních nehod za účasti motorkářů. Dvě odpolední nehody na Rokycansku a jedna na Tachovsku aktuálně zaměstnávají složky IZS.

motorka Rokycansko_HZSPK (1)
motorka Rokycansko_HZSPK (1)motorka Rokycansko_HZSPK (2)motorka a dodávka Rokycansko_HZSPKmotorka OA Křimice_HZSPK (1)motorka OA Křimice_HZSPK (2)motorka OA Křimice_HZSPK (3)

K dopravní nehodě na Rokycansku došlo těsně po poledni. „V úterý 9. srpna v 12:08 hlášena dopravní nehoda na silnici č.235/II nedaleko Terešova. Motorkář havaroval, spadl z můstku,“ informoval o nehodě Petr Poncar, mluvčí hasičů. Zraněného motorkáře transportoval vrtulník do nemocnice. „Muž cca 50 let se středně těžkým zraněním při vědomí transportován letecky na akutní příjem FN Lochotín,“ dodala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Další nehoda motorkáře na sebe nenechala dlouho čekat. „V 12:44 se na silnici mezi Rokycany a Osekem se střetla motorka a dodávka. Zraněný motorkář je v péči záchranné služby. Hasiči zasypali uniklé provozní kapaliny z motocyklu a zajistili místo nehody,“ uvedl Petr Poncar, mluvčí hasičů. "Záchranáři u cca 25letého muže ošetřili lehká zranění, poté směřován do nemocnice Rokycany," doplnila informace Mária Svobodová.

Záchranné složky zasahovaly i na Tachovsku. „V 13:13 došlo k další nehodě s účastí motocyklu. Srážka osobního automobilu s motocyklem se stala na silnici č.198/II u odbočky na Dolní Jadruž. Motocykl skončil v příkopu. Na místě je jedna zraněná osoba,“ informuje mluvčí hasičů. "Muž ročník 1951 se středně těžkým zraněním při vědomí transportován na emergency FN Lochotín," doplnila mluvčí záchranné služby.

Ranní nehoda se stala v Křimicích. Na kruhovém objezdu nedal řidič přednost motorkáři. Více naleznete zde.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24