QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzni budou opět probíhat adventní prohlídky! Vstupenky jsou v prodeji

02.11.2018 7:59

V Plzni budou i v letošním roce probíhat adventní prohlídky, které slavily v posledních dvou letech velký úspěch. Vstupenky už jsou v prodeji a zájemci by rozhodně neměli váhat!

adventní prohlídky

Adventní prohlídky večerní Plzní se v posledních dvou letech staly skutečným hitem. Město nakonec dokonce pro velký úspěch přidávalo termíny. V letošním roce se tak mohou zájemci opět těšit na komentované vycházky spolu s průvodci v kostýmech.

"Společně s průvodcem v kostýmu se od plzeňské radnice vydáte na procházku vánočně vyzdobeným historickým centrem Plzně. Zjistíte, co znamenají jednotlivé svíčky na adventním věnci, proč bylo důležité mít na štědrovečerním stole co nejvíce chodů a při hodování nekýchnout nebo to, že kromě Mikuláše s čertem i Lucie a Barborky svým způsobem hlídaly, jestli děti i dospělí v době adventu nezlobí," láká město.

Každá z prohlídek bude navíc končit posezením nad šálkem horkého nápoje a ochutnávkou vánočního cukroví ve Skupa Café Kačaba v Muzeu loutek přímo na náměstí Republiky. Prohlídky jsou vhodné i pro děti od 6 let. Vstupenky jsou už v prodeji v Turistickém informačním centru nebo online na www.plzenskavstupenka.cz. 

Termíny:

  • Každý adventní pátek v 16:30 hodin
  • Každou adventní sobotu ve 14:30 a 16:30 hodin
  • Každou adventní neděli v 16: 30 hodin
  • Druhou, třetí a čtvrtou adventní neděli také v 10:00 a 14:30 hodin

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24