QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzni odstartuje Martinský trh. Na náměstí dorazí i svatý Martin s družinou

27.10.2019 12:18

Sezóna trhů na náměstí Republiky v Plzni jde do svého vrcholu. Už v příštím týdnu odstartuje Martinský trh, který patří k těm nejnavštěvovanějším z celého roku.

foto-qap-cz (29)

Náměstí Republiky v Plzni už v příštím týdnu opět obsadí stánky. Tentokrát je na řadě Martinský trh. Tedy jeden z vrcholných trhů sezóny. Tradičně láká davy návštěvníků. Ani letos nebudou chybět svatomartinská vína a svatý Martin s družinou.

Trhy odstartují v sobotu 2. listopadu a potrvají až do 11. listopadu. "Můžete se těšit na stánky s dobrotami, které na žádném správném trhu nesmí chybět. Dejte si trdelník, podívejte se na ukázku z nějakého lidového řemesla, popovídejte si s přáteli. Lidová řemesla zastoupí kovář, řezbář, výrobce proutěných košíků nebo svíček či keramiky," lákají organizátoři.

Také v letošním roce dorazí svatý Martin na bílém koni s družinou. Jako každoročně bude trhy objíždět 11. listopadu od 11 do 17 hodin. V průběhu Martinského trhu bude také na každý den připravený hudební program, probíhat bude v odpoledních hodinách každý den.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24