QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzni se chystá největší výstava digitálních rádií! K vidění budou desítky přijímačů

13.09.2019 7:59

Budova Českého rozhlasu v Plzni bude hostit největší výstavu digitálních rádií v republice. V rámci dne otevřených dveří se chystá i Den s digitálním rádiem. Výstava bude prodejní.

Den s DAB_1

U příležitosti dne otevřených dveří Českého rozhlasu Plzeň pořádá společnost RTI cz s.r.o. Den s digitálním rádiem. Návštěvníky čeká největší výstava DAB+ přijímačů v České republice, novinky roku 2019, autorádia, mobilní telefon s DAB+, rádio pro nevidomé, zákulisí digitálního rozhlasového vysílání a nově i autoadaptéry pro digitální rozhlas v automobilech.

"Zajímavostí bude DAB+ rádio integrované ve zpětném zrcátku. Kromě novinek od společnosti TECHNISAT, IMPERIAL nebo PURE se nově budou prezentovat například HAMA, KENWOOD, POP nebo SILVERCREST. Všichni návštěvníci si mohou vyzkoušet rozhlasové přijímače, seznámit se s novými funkcemi a porovnat poslech digitálního a analogového rozhlasu," láká provozní ředitel RTI Roman Kropáček.

K vidění bude okolo šesti desítek přijímačů pro digitální rozhlas DAB+ od 16 výrobců. Vybrané rozhlasové DAB+ přijímače bude možné zakoupit přímo na akci, oragnizátoři zároveň na místě zájemce odborně zaškolí. K dispozici budou kompletní informace o digitálním rozhlasovém vysílání v České republice.

Program:

Výstava rozhlasových DAB přijímačů

  • 60 přijímačů pro digitální rozhlas DAB+ od 16 výrobců / modelové novinky 2019
  • přenosná, stolní, HiFi, autorádia i adaptéry to auta, antény pro příjem DAB+
  • fotografie ze zákulisí digitálního rozhlasu nebo video projekce

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24