QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzni startuje velký sraz vozů Alfa Romeo! Přehlídku hostí kemp Ostende

30.08.2019 8:57

Plzeň je opět dějištěm dalšího ročníku celorepublikového srazu vozů Alfa Romeo. Italská klasika ovládne kemp Ostende u Boleváku. Hlavní program je připravený na sobotu!

Sraz Alfa Romeo (9)

Automobiloví nadšenci si v tomto týdnu v Plzni přijdou na své. Kemp Ostende hostí další ročník celorepublikového srazu vozů Alfa Romeo. Vůbec první ročník proběhl na náměstí Republiky v roce 2015 a slavil velký úspěch. Ani v letošním roce nebude chybět spanilá jízda. ta tentokrát povede do Nevřeně.

"Po velkém úspěchu Evropského srazu v roce 2015, kde se zúčastnilo na 220 vozidel této značky, která se konala při příležitosti titulu Evropské hlavní město kultury 2015 jsme se rozhodli pořádat opětovně setkání majitelů vozidel Alfa Romeo v menším rozsahu. V současné době máme registrováno okolo šedesáti posádek. Vedle současných zde budou k vidění závodní a historické modely této značky a další zajímavý program pro účastníky srazu," říká Jaroslav Jan, prezident Alfa Romeo Club Plzeň.

V kempu Ostende startuje sraz v pátek, kdy se začnou sjíždět účastníci setkání. Hlavní program je připravený na sobotu. "V prostoru autocampu Ostende u Boleveckého rybníka bude konat přehlídka zúčastněných vozů, soutěže o věcné ceny a další doprovodný program. Maximálně do 11:30. Následně se účastníci přesunou do prostor Caolin Centra v Nevřeni, kde bude probíhat odpolední část programu. Po návratu do prostor autocampu Ostende bude v prostorách místní restaurace konán galavečer včetně doprovodného programu," dodává Jaroslav Jan. Sraz vyvrcholí v neděli.

Na reportáž z loňského ročníku srazu se můžete podívat zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24