QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V sobotu se bouralo po celém kraji. Na Klatovsku se těžce zranila žena

07.09.2019 18:53

Sobota 7. září není na silnicích klidná, bouralo se po celém regionu. Vážná nehoda se stala na Klatovsku, jedna žena utrpěla středně těžké zranění, auto skončilo po nehodě na střeše.

2

Vůz havaroval a převrátil se na střechu na Klatovsku na silnici 188 u obce Chanovice, k nehodě došlo odpoledne před šestnáctou hodinou těsně před obcí Defurovy Lažany ve směru od Velkého Boru.

"Žena ročník 1941 byla transportována se středně těžkým zraněním při vědomí do Strakonické nemocnice. Muž ročník 1938 bez viditelných zranění, byl otřesen a transportován také do Strakonické nemocnice k observaci," uvedla mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Během sobotního dne došlo k několika dalším nehodám po celém regionu. 

V podvečer před půl sedmou se střetla motorka s autem na silnici 20 u obce Všeruby na severním Plzeňsku. I tady došlo ke zranění.

Před šestnáctou hodinou se střetla dvě auta u obce Spálené Poříčí na jižním Plzeňsku. Ke střetu došlo za obcí Vlkov, naštěstí byla nehoda bez zranění.

Odpoledne se stala nehoda v Plzni v Barvínkové ulici na křižovatce s Nepomuckou. Havarovalo tady osobní auto, jedna osoba utrpěla zranění.

Po poledni se řešila nehoda na hlavním tahu z Plzně na Klatovy, za Dehtínem havarovalo auto. Další nehoda se stala v Tachově v ulici Táborská, tady se střetla dvě vozidla.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24