QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 11:29

V sobotu startuje závod pro opravdové sportovce - Pilsenman!

06.08.2019 7:04

V sobotu se bude konat závod pro otrlé! Sedmnáctý ročník tradičního terénního závodu Pilsenman 2019 se chystá v Plzni na Doubravce. Odvážlivci se mohou registrovat do čtvrtka!

pman19_kajak
pman19_kajakpman19_plavánípman19_vyhlášení

V sobotu 10. srpna se na louce u sv. Jiří v Plzni koná další ročník závodů Pilsenman. Soutěžit se bude ve dvou hlavních závodech - triatlonu a kvadriatlonu. Připraven je doprovodný program pro děti v podobě dětského závodu v duatlonu. 

Sportovní akce je rozdělena do dvou hlavních závodů podle stupně obtížnosti. "Triatlon Pilsenman Easy se skládá z plavání, jízdy na horském kole a běhu. Je to závod méně náročný, určený pro sportovce všech věkových i výkonnostních kategorií a je vhodný také pro začínající sportovce," uvádí Lenka Kalinová z Pilsenmana Clubu.

Mnohem náročnějším závodem je terénní kvadriatlon Pilsenman tvořený plaváním, jízdou na lodi, cyklistikou a během. "Nejrychlejší závodníci na této trati stráví více než 5 hodin," říká Lenka Kalinová, která dodává, že oba závody nabízí možnost startu v týmových soutěžích, například firemních štafetách.

Pro diváky i závodníky bude připraven doprovodný sportovní program a také velmi oblíbený duatlonový závod pro děti. Připravena pro ně bude jízda na kole či odrážedlech a krátký běh.

Podrobnější informace k trasám jednotlivých závodů, jejich mapy a další důležité informace jsou na webové stránce www.pilsenman.cz. "Startovní listina v tuto chvílí čítá přes 100 závodníků a kapacita je závodu je omezena. Pokud se tedy ještě chcete zúčastnit sobotního závodu, tak neváhejte do čtvrtka vyplnit on-line přihlášku," radí závodníkům Tomáš Eisner, ředitel závodu.

FOTO: Pilsenman Club

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24