QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Sokolovské vzniknou nová parkovací místa. Stavba přinese omezení

25.05.2019 12:22

V Sokolovské ulici v Plzni už po víkendu odstartují stavební práce. Začne výstavba nových pakorvacích míst. Stavba je rozdělená do tří etap a skončit by měla v polovině srpna.

Stavba kruhového objezdu v Rabštejnské jde do finiše. Od 2. května bude plně průjezdný.

Na sídlišti v Sokolovské ulici se rozjedou práce hned poslední květnové pondělí. Pokračovat budou až zhruba do poloviny srpna.

"V termínu od 27.05.2019 do 16.08.2019 budou prováděny stavební a výkopové práce z důvodu výstavby nových parkovacích míst a stavebních úprav komunikace v Plzni Sokolovské ulici, v úseku před bytovým domem č. 67-75," informoval první plzeňský obvod.

Stavba je rozdělená do celkem tří etap. Práce s sebou přinesou také uzavírky a omezení. "Po celou dobu dojde k úplné uzavírce chodníku a to v celém úseku bytového domu. Vstupy do domu zůstanou zachovány. Práce na vozovce budou prováděny za částečné uzavírky, aby byla zachována základní dopravní obslužnost v této lokalitě," upozorňuje ÚMO1. 

Dojde ale i na úplnou uzavírku, a sice v rámci třetí etapy stavby. Podle obvodu by ale měla trvat jen nejkratší možnou dobu. V současné době se počítá s tím, že se bude jedna maximálně o tři montážní dny.

Termíny uzavírek:

I. etapa  27. května – 14. července

II. etapa  15. července – 4. srpna

III. etapa 5. srpna – 16. srpna

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24