QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Tachově vypuknou městské slavnosti, přípravy finišují

03.08.2018 15:06

Navzdory horkému počasí vrcholí přípravy letošních městských slavností. Slavnosti se budou konat v Tachově až do neděle. NA co se můžete těšit, prozradili pořadatelé.

IMG_0166

Hlavní pořadatel Městské kulturní středisko Tachov dolaďuje poslední maličkosti, aby už v pátek 3. srpna mohly vypuknout Tachovské městské slavnosti.

Více o programu prozradila ředitelka MKS v Tachově Božena Vaňková. „I ty letošní jsou plné nejrůznějších programů pro malé i velké, mladé, starší i nejstarší. Dnes večer rozezní tachovské náměstí známé skladby legendární skupiny Katapult. V sobotu po pestrých programových vstupech přivítáme kostýmovaný průvod, po něm Ivana Hlase, Yo Yo band a třeba také skupinu Inflagranti. Na své si přijdou i milovníci českých i světových melodií. Na náměstí budou ve večerních hodinách v režii skupiny Duo Anyway a na zadním zámeckém nádvoří Los Pavlínos. Nedělní program potěší milovníky dechové hudby a také zpěvačky Ilony Csákové. Ta svým vystoupením letošní slavnosti zakončí. Přejeme všem krásný víkend plný zážitků a pohody. Zapomeňte doma špatnou náladu a užijte si programový víkend , který je určený právě pro vás,“ zve do Tachova Božena Vaňková.

ilustrační foto z loňského roku

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24