QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Tisové našli poraněného muže, letěl pro něj vrtulník. Případ řeší policie

16.05.2020 14:03     16.05.2020 20:24

Policisté se zabývají případem muže, který byl nalezen poraněný v Tisové a skončil ve vážném stavu v nemocnici. Policie už zadržela jednu osobu pro podezření ze spáchání násilného trestného činu.

vrtulník ilustrační foto Milan Janoch _QAP cz

"V pátek večer kolem 21:30 hod. jsme přijali oznámení o nálezu poraněného muže, ročník narození 1972. Muž byl nalezen ve společných prostorách jednoho bytového domu v obci Tisova na Tachovsku," potvrdila mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Na místo ihned vyrazili záchranáři. Kvůli vážnému stavu zraněného muže byla přivolána i letecký záchranka. "Muž byl ve vážném stavu letecky transportován do nemocnice," řekla dále tisková mluvčí policie.

"Zraněný muž byl na místě zajištěn pozemní posádkou. V bezvědomí na řízené plicní ventilaci s podezřením na zranění hlavy, předán letecké záchranné službě a transportován na urgentní příjem fakultní nemocnice," upřesnila mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Policie teď případ vyšetřuje, už zadržela jednu osobu.

"Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání násilného trestného činu. Případem se zabývají tachovští  kriminalisté, kteří zjišťují veškeré okolnosti a provádějí výslechy osob za účelem řádného objasnění věci. V souvislosti s tím byla zadržena jedna osoba."

Aktualizace: "Ve věci zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví," dodala mluvčí policie.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24