Vandal poškrábal přes dvacet aut. Policii zatím uniká – FOTKY

18.08.2020 10:12

Neznámý pachatel poničil začátkem července lak autům zaparkovaným v Ladově ulici v Domažlicích. Kriminalisté se opět obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání.

3
3125

Zatím neznámý vandal poškrábal celkem 21 osobních aut. "Dne 7. července 2020 ráno přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení o poškrábání laku několika vozidel zaparkovaných v ulici Ladova v Domažlicích. Neznámý pachatel zde v blíže nezjištěné době od 2 hodin do 6 hodin ráno téhož dne udělal rýhy v laku na různých částech celkem jednadvaceti zaparkovaných osobních vozidel různých továrních značek. Celková škoda na vozidlech byla vyčíslena na 170 tisíc korun,“ sděluje policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Policisté mají k dispozici kamerový záznam, který vyhodnocují. "Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. Obracejí se i na veřejnost, hledají případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k odhalení pachatele. Tomu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok. Policisté přijmou všechny relevantní informace k tomuto případu na lince 158,“ připomíná mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24