Vandal útočil na projíždějící auta mezi Plzní a Losinou! Policie hledá svědky

21.01.2019 13:44

Policie dopadla vandala, který měl ničit auta na silnici mezi Plzní a Losinou. Pomoct by mohli zejména další řidiči, kteří tou dobou projížděli okolo.

FOTO_QAP_CZ (7)

Policisté v Plzni řeší aktuálně případ vandala, ke kterému došlo v minulém týdnu. Muž měl útočit na projíždějící auta na silnici mezi Plzní a Losinou.

"Podezřelý měl dne 16. ledna v době od 14:20 do 14:40 hodin z dosud neobjasněného důvodu a na blíže nezjištěném místě na silnici vedoucí z obce Plzeň na obec Losiná, za chůze po krajnici silnice, poškozovat s největší pravděpodobností dřevěným klackem okolo projíždějící vozidla. Prověřováním vzniklých skutečností policisté zjistili, že muž měl takto poškodit dvě osobní vozidla tovární značky Citroen Xara a Peugeot Boxer," popisuje mluvčí policie Veronika Hokrová.

S vyšetřováním by mohli pomoct zejména svědci. "Policisté žádají a hledají další případné svědky, zejména ty, kteří v danou dobu projížděli uvedeným úsekem silnice vozidlem s aktivovanou autokamerou, aby se osobně i s pořízeným záznamem dostavili na obvodní oddělení Plzeň 2 Policie České republiky nebo zavolali na linku 158 a pomohli tak řádně objasnit daný incident," uzavírá policejní mluvčí.

30letý muž je podezřelý z výtržnictví a poškození cizí věci.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24