QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vandal v Tachově poškrábal lak zaparkovaného auta. Viděli jste ho?

30.07.2019 15:13

Policisté pátrají po vandalovi, který poškodil BMW zaparkované v Zárečné ulici v Tachově. Vandala zachytily bezpečnostní kamery. Poznáte podezřelého?

Tachovští policisté se obracejí na veřejnost o pomoc při řešení případu poškození cizí věci. K dispozici mají fotografie pachatele z kamer!

Policisté pátrají po dosud neznámém muži, který měl 21. června krátce po 17. hodině poškodit lak zadních dveří zavazadlového prostoru zaparkovaného auta značky BMW X5. Vandal lak poškodil zatím nezjištěným předmětem. "Vůz jeho majitel odstavil na parkovišti před restaurací v Tachově v Zárečné ulici, kde podezřelého muže zachytila kamera," uvedla k případu policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

"Tachovští policisté žádají všechny občany, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k ustanovení pachatele, zejména svědka, který je na kamerovém záběru taktéž zachycený, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 710, nebo aby kontaktovali linku tísňového volání 158. Své poznatky mohou sdělit i na jakékoliv policejní služebně," žádá policejní mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24