Vánoční hity nejen pro teenagery! Reprák buldoček nebo revoluční sluchátka

15.12.2018 9:10

Vymyslet co udělá tu pravou radost k Vánocům? Opravdu těžké. Máme pro vás zaručené tipy, s reprákem „buldočkem“, revolučními sluchátky a dalšími dárky neuděláte chybu.

reprak
sluchatkasluchatka2stabilizatorstabilizator1repraks-l1600-2

Co frčí ve světě mobilů a moderních technologií? A co pořídit k Vánocům? Nový telefon, tablet nebo jen pouzdro na telefon, to jsou dárky, o kterých si nemusíme ani povídat. Ale co když chcete nějaký hit, něco, co opravdu zaujme? Ptali jsme se u odborníků, u firmy Express Servis v Divadelní ulici v Plzni.

„Doporučil bych bezdrátová sluchátka od Applu, Apple AirPods. Jedná se o inteligentní sluchátka, která dokáží rozeznat, zda jsou v uchu, zda jsou v pravém či levém. Výdrž baterky je 20 hodin poslechu, což je skvělá věc. Plus pět hodin samotná sluchátka. Ty se hodně prodávají, lidé si je velmi  chválí,“ říká Jan Chlebuš z plzeňského Express Servisu.

(POZOR! Jako čtenář QAP.CZ máš speciální slevu 500 Kč na tyto sluchátka. Při objednávce po internetu zadej slevový kód QAP. Při nákupu v prodejně v Divadelní ulici, upozorni, že jsi čtenář  QAPu a nahlaš slevový kód QAP)

Velkým hitem zejména u teenagerů je repráček ve tvaru buldočí hlavy. „Buldoček, to je bezdrátový repráček. Hraje výborně, výdrž baterky je 15 hodin hraní. Když se pořídí dva, tak se dají používat jako stereo reproduktory. Repráček je za 945 korun, opravdu pěkný a dostupný dárek,“ uvádí dále Jan Chlebuš. Více o výrobku najdete zde.

Odborníci z Expreess Servisu doporučují i ruční stabilizátor od firmy DJI. „Ruční stabilizátor od firmy DJI Osmo Mobile 2 je opravdu super. Když chcete natáčet venku a musíte u toho chodit, tak tento stabilizátor vám eliminuje chyby ve videu. To video máte pak opravdu krásné, plynulé, bez třesů. Já osobně jsem s tím už několikrát natáčel svatbu. A to se nedá srovnat s tím, když to držíte v ruce,“ popisuje Jan Chlebuš. Více zde.

Stabillizátor si můžete koupit i samostatně bezu kamery. Dá se k němu přidat jakýkoliv telefon s kamerou. „To potěší spousta mladých lidí, dnes chce být každý youtuber. Je k tomu šikovná brašnička, výměnné baterky. Za mě toto jedna z nejlepších věcí,“ dodává Jan Chlebuš.

Express Servisu v Divadelní ulici v Plzni ale seženete i další vychytávky. Například kabely, které se umí samy odpojit. Když pak nabíjíte telefon během noci, kabel se sám odpojí. Určitě pěkný vánoční dárek.

Více o Express Servisu

Express servis v Divadelní ulici v Plzni je prodejna i servis Apple telefonů a dalšího zařízení, a rovněž sběrné místo autorizovaného servisu Apple. Více najdete zde.

Čtěte také Problém s Applem? Kvalitně a s úsměvem vyřeší plzeňský Express servis

foto: ilustrační Express Servis

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24