QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vánoční pošťák na plzeňské radnici letos hlavně razítkuje - FOTKY

15.12.2021 13:23

Stejně jako minulé roky si i letos můžete zajít do mázhauzu plzeňské radnice za vánočním pošťákem. Ten rozdává razítka, prodává pohledy i betlémky. Děti mu mohou do schránky také vložit tajná přání Ježíškovi.

IMG_1480
IMG_1480IMG_1487IMG_1485IMG_1486

„Mojí náplní práce je dávat vánoční razítka, prodávám pohledy, betlémy nebo sušenky a také sem chodí lidé hlasovat pro vystavené výrobky dětí. Pokud chtějí lidé poslat dopis Ježíškovi, tak jim ho orazítkuji a pokud na něm mají i známku, tak ho mohou hodit do naší bedýnky a my ho pošleme. Pokud dopisy nemají adresu, necháváme je ve vedlejším Infocentru,“ říká vánoční pošťák.

Lidé si nejčastěji k pošťákovi chodí pro vánoční razítko na dopis. Do radnice chodí také mateřské nebo základní školy, takže vánoční pošťák je rozdáváním razítek nebo posíláním dopisů pořádně vytížen.

„Své služby zde nabízíme od minulého týdne a pro děti i dospělé tu budeme k dispozici do 22. prosince denně od 10 do 16 hodin,“ dodal vánoční pošťák.

Současně jsou v mázhauzu radnice vystavené výrobky vánočního cukroví z mateřských a základních škol, které vyráběly děti na zadané téma. Lidé pro ně mohou hlasovat podle čísel, která jsou k výrobkům přiložená.

IMG_1487

 

foto: QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24