Vážná dopravní nehoda u Čižic. Traktor se zde zřítil ze silnice

26.07.2021 12:58     26.07.2021 16:00

K vážné dopravní nehodě došlo dnes v odpoledních hodinách cca 1 km před obcí Čižice směrem na Štěnovice. Na místě zasahují všechny složky IZS. Komunikace je neprůjezdná.

5

Vážná dopravní nehoda traktoru s přívěsem na komunikaci III/18027, ve směru na Štěnovice. Komunikace je z důvodu nehody obousměrně uzavřena. Policisté odklání dopravu na obou stranách uzavírky.

"Dle prvotních informací zde mělo dojít k najetí části traktoru na krajnici a dále sjetí do travnatého příkopu, kde došlo částí traktoru ke střetu s nezpevněným vjezdem na pole. Vlivem střetu došlo k převrácení traktoru na bok. Dechová zkouška vyšla u řidiče negativní," uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová. 

"Řidič traktoru r 1953 byl transportován pozemní výjezdovou skupinou zdravotnické záchranné služby do FN Plzeň se středně těžkým poraněním při vědomí," informuje mluvčí záchranky Vítězslav Sladký.

Komunikace bude uzavřena po dobu šetření nehody a než dojde k vyprosteni traktoru. Policisté žádají řidiče o maximální ohleduplnost a respektovali pokyny policistů. 

 

Foto: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24