QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda dodávky u Sulkova, dva muži zraněni - FOTKY

04.11.2019 11:41     04.11.2019 12:57

K vážné nehodě došlo v pondělí na výjezdu z Plzně. U Sulkova na silnici I/26 na hlavním tahu z Plzně směrem na Domažlice se střetla dodávka s vozíkem údržby připojeným za další dodávkou.

sulkov nehoda
sulkov nehoda2sulkov nehoda3sulkov nehoda

Nehoda se stala kolem půl dvanácté nedaleko čerpací stanice a motorestu Lesní zátiší před sjezdem na dálnici D5. Odstranění nehody se předpokládá do půl druhé. Záchranka do nemocnice převezla dva zraněné muže, jeden je zraněn vážně.

"Záchanná služba z místa nehody transportuje muže ročník 1993 se středně těžkým zraněním při vědomí do fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně a druhého muže ročník 1970 s lehčím zraněním do fakultní nemocnice na Borech," uvedla mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Dodávka narazila do další dodávky s přívěsným vozíkem údržby. "Nedaleko za čerpací stanicí na výpadovce I/26 ve směru na Sulkov došlo před půl dvanáctou k dopravní nehodě dvou dodávek. Jedna se nachází částečně mimo komunikaci, druhá blokuje průjezd. Dvě zraněné osoby si převzala ZZS. Hasiči zlikvidovali únik provozních kapalin. Místo je objízdné kolem čerpací stanice," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar.

foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24