QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda motorkáře a osobního automobilu

26.09.2021 17:14

V neděli 26. září došlo v odpoledních hodinách k vážné dopravní nehodě za obcí Mýto směrem na obec Kařez. Střetl se zde osobní vůz s motorkářem. 

5

Dopravní nehoda motorkáře a osobního automobilu za obcí Mýto směrem na Kařez. "Záchranáři z místa transportovali muže motorkáře ročník 1982 se středně těžkými zraněními, při vědomí na urgentní příjem FN. Žena řidička osobního automobilu ročník 1976 bez viditelných zranění, však psychicky otřesená transportována také do FN Lochotín," sdělila mluvčí záchranky Mária Svobodová.

"Muž, ročník 1982, jel s motocyklem tovární značky Aprilia z Mýta na obec Kařez. V pravotočivé zatáčce dle všeho nepřizpůsobil rychlost motocyklu svým schopnostem a vlastnostem motocyklu, přejel do protisměru, kde se bočně střetl s projíždějícím vozidlem Ford Fusion, které po nárazu skončilo v příkopu. Vozidlo řídila žena, ročník 1976. Alkohol policisté u obou řidičů vyloučili dechovou zkouškou. Přesnou příčinou a okolnostmi dopravní nehody se zabývají dopravní policisté ÚO Rokycany," uvedla mluvčí policie Ivana Jelínková.

 

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24