QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda na hlavním tahu u Draženova! Zasahoval i vrtulník - FOTKY

16.01.2019 8:49

Nehody zkomplikovaly ve středu ráno provoz na několika místech regionu. K vážné nehodě musely záchranné složky vyjíždět na Domažlicku, zasahovat musel také vrtulník.

1
132

Vážná nehoda se odehrála před sedmou hodinou ráno na hlavním tahu I/26 u Draženova na Domažlicku, kde se střetla dvě osobní auta. Pohotovost měly okamžitě všechny složky integrovaného záchranného systému.

V péči záchranky skončili dva zranění a zasahovat musel i vrtulník."Muž, ročník 1958, byl přepraven letecky se středně těžkým zraněním do FN Plzeň. Muž, ročník 1997, byl převezen s lehkým zraněním do Domažlické nemocnice," řekla k zásahu mluvčí záchranky Mária Svobodová.

"Dnes ráno v 06:46 hodin došlo u obce Draženov k dopravní nehodě. Šedesátiletý řidič osobního vozidla tovární značky Škoda Fabia jedoucí od Ždánova na Draženov nedal přednost v jízdě osobnímu vozidlu tovární značky Peugeot, jehož pětačtyřicetiletý řidič jel po hlavní silnici od Draženova na Klenčí. Došlo ke střetu. Řidič vozidla Peugeot měl dechovou zkoušku negativní, u řidiče vozidla Škoda nebyla dechová zkouška vzhledem ke zranění možná, proto byl nařízen odběr krve v lékařském zařízení," doplnila k nehodě mluvčí policie Dagmar Brožová.

Během rána se bouralo také u Janovic nad Úhlavou na Klatovsku a nehody se musely odstraňovat i v Plzni. V sadech Pětatřicátníků se srazila dvě osobní auta, stejně tak ve Folmavské. V těchto případech se to naštěstí obešlo bez zranění.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24