Vážná nehoda na Tachovsku! Jedno z aut skončilo na boku - FOTKY

01.07.2020 9:30     01.07.2020 11:28

Dvě osobní auta se střetla na křižovatce mezi Borem a Skviřínem. Hasiči museli jednu osobu z vozidla vyprostit. Příčinou nehody je nedání přednosti, tři lidé jsou zraněni.

1
12341

K nehodě došlo před půl desátou dopoledne. "Na místo jedou všechny složky integrovaného záchranného systému včetně letecké záchranné služby z Líní,“ uvedla vzápětí Andrea Divišová z krajské záchranky.

"Na křižovatce mezi Borem a Skviřínem skončilo jedno vozidlo na boku. Jedna osoba byla vyproštěna, ostatní jsou mimo vozidlo,“ dodal mluvčí Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje Petr Poncar.

"Zdravotnická záchranná služba z místa nehody transportovala pozemní cestou ženu ročník 1989 a muže ročník 1986 s lehkými až středně těžkými poraněními do Stodské nemocnice," doplnila po 10. hodině Andrea Divišová. 

Nehodou se zabývá policie. "S vozidlem značky Dacia jel 69letý cizinec po vedlejší  silnici od obce Horšovský Týn. Při vjíždění na hlavní komunikaci nedal přednost v jízdě zleva jedoucímu vozidlu značky Škoda Roomster, které řídil 34letý muž. Po nárazu zůstalo vozidlo Dacia havarované na pravém boku. Při nehodě byli zraněni oba řidiči a spolujezdkyně z vozidla Škoda Roomster. Osádka Roomsteru byla převezena záchrannou službou na ošetření do nemocnice, řidič Dacie byl ošetřen na místě," popisuje událost policejní mluvčí Dagmar Jiroušková. 

"Požití alkoholu u řidičů policisté vyloučili provedenými dechovými zkouškami. Vzniklou škodu odhadli na 250 000 korun," dodává policejní mluvčí. 

FOTO: HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24