QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda se čtyřmi zraněnými! Řidič vyjel z lesa a nedal přednost – FOTKY

02.06.2020 14:53     02.06.2020 15:20

Dvě osobní auta se srazila v úterý 2. června odpoledne na na hlavním tahu mezi Plzní a Nepomukem. K nehodě došlo u Seče ve směru na Chocenickou Lhotu.

3
312

Na místo nehody vyjely v úterý před půl třetí odpoledne všechny záchranářské složky. "Čtyři osoby jsou v péči zdravotnické záchranné služby,“ uvedl krátce po kolizi mluvčí Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje Petr Poncar. Hasiči provedli protipožární opatření a zlikvidovali mírný únik provozních kapalin.

"Dle  prvotního šetření řidič ročník 1976 s vozidlem Honda Accord vyjížděl z lesní cesty směrem na Plzeň. Dle všeho nedal přednost projíždějícímu vozidlu tovární značky Fiat Punto, řidič ročník 1995, který jel ve směru od Plzně na Nepomuk. Alkohol na místě vyloučen dechovou zkouškou u obou řidičů. Ve Fiatu cestovaly další dvě osoby ročníky 1998. Doprava bude řízena kyvadlově cca dvě hodiny,“ upřesnila po 15. hodině policejní mluvčí Ivana Jelínková.

Všichni čtyři zranění skončili v nemocnici. "Zdravotnická záchranná služba transportuje dvě ženy obě ročník 1998, a dva muže ročník 1976 a 1995 s lehkými zraněními na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň. Nikdo není přímo ohrožen na životě a všechny osoby transportujeme při vědomí,“ doplnila Andrea Divišová z krajské záchranky.

FOTO: HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24