Vážná nehoda u Čemin zastavila dopravu na hlavním tahu - FOTKY

27.11.2018 18:09     27.11.2018 19:54

Záchranáři, hasiči i policisté vyjeli k nehodě čtyř aut a autobusu mezi Městem Touškov a Čeminy. Silnice 180 musela být v místě kolize uzavřena v obou směrech.

nehoda Čemíny
nehoda Čemíny 2nehoda Čemíny3nehoda Čemíny 4nehoda Čemíny5

K vážné dopravní nehodě došlo dnes večer na silnici 180 mezi Městem Touškov a Čeminy. Podle prvních informací se zde střetla čtyři osobní auta a autobus se sedmi cestujícími. 

"V důsledku dopravní nehody je uzavřena komunikace číslo 180 v obou směrech mezi obcemi Město Touškov a Čeminy na severním Plzeňsku. Policie v místě odklání dopravu,probíhají záchranné a vyprošťovací práce,“ informuje policejní mluvčí Markéta Fialová.

Jednu osobu museli podle mluvčího Hasičského záchranného sboru Petra Poncara vyprostit z havarovaného vozu hasiči. Nehoda si vyžádala ještě další zraněné.

"Zdravotnická záchranná služba transpontovala po vyproštění z místa nehody jednu osobu při vědomí. Ta byla se středně těžkým poraněním převezena na urgentní příjem fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně," doplňuje mluvčí záchranky Veronika Albrechtová.  Další čtyři osoby byly transportovány na úrazovou a chirurgickou ambulanci. "Nikdo z účastníků nebyl přímo ohrožen na životě," dodává mluvčí. 

"Vozidlo jedoucí od Města Touškov na Čenminy pravděpodobně předjíždělo autobus a v protisměru se postupně střetlo se dvěma protijedoucími vozidly. Řidič dalšího, čtvrtého vozidla, aby zabránil střetu, sjel do příkopu,“ upřesňuje Markéta Fialová.

Dopravní omezení by mělo trvat do zhruba 21 hodin. Podrobnosti zjišťujeme.

FOTO: ZZS PK

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24