QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda u Lhoty. Hasiči vyprostili řidiče ze zdemolovaného auta

13.10.2021 13:02

Dnes 13. října dopoledne došlo k dopravní nehodě v úseku mezi Valchou a Lhotou. Policisté v současné době šetří veškeré okolnosti nehody a místo je průjezdné kyvadlově.

Nehoda ve Lhotě_hzs
Nehoda ve Lhotě_hzsDopravní nehoda Lhota_hzs

13. října po desáté hodině dopoledne došlo mezi obcemi Valcha a Lhota u Plzně k dopravní nehodě. Dle prvotních informací měl řidič jedoucí s osobním vozidlem jet od Lhoty směrem na Valchu a v mírně levotočivé zatáčce, z dosud nezjištěných příčin, přejet s vozidlem do protisměru a dále vyjet vlevo mimo komunikaci do travnatého příkopu. Vozidlo bylo následně z příkopu vymrštěno zpět na vozovku, kde zůstalo stát na kolech.

Řidič byl vyproštěn hasiči."Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče, který byl z místa v péči záchranářů transportován do nemocnice. Z důvodu utrpěného zranění nebylo možné na místě u řidiče provést dechovou zkoušku na zjištění případné přítomnosti alkoholu v dechu," uvedla policejní mluvčí Veronika Hokrová.

V současné době je vozovka průjezdná kyvadlově, a to až do doby odtažení vozidla. Nehoda je nadále předmětem dalšího šetření plzeňských dopravních policistů. Policisté zjišťují totožnost řidiče.

 

foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24