Vážná nehoda u Losiné! Příčinou je zřejmě rychlá jízda - FOTKY

11.03.2020 10:09     11.03.2020 11:23

Osobní auto havarovalo na místě častých nehod mezi Losinou a Chválenicemi na úrovni Nezbavětic. Vozidlo skončilo na boku. 73letého řidiče museli hasiči vyprostit.

2
2134

K dopravní nehodě osobního auta na hlavním tahu mezi Losinou a Chválenicemi vyjely ve středu 11. března všechny záchranářské složky.

"Jedna osoba byla vyproštěna bez použití hydrauliky a předána zdravotnické záchranné službě,“ uvedl mluvčí Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje Petr Poncar.

"Ve středu 11. března došlo kolem půl desáté dopoledne k dopravní nehody, kdy řidič vozidla Renault Megan ve věku 73 let jel od obce Chválenice ve směru na Losinou. Pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy, v pravotočivé zatáčce dostal smyk a vozidlo se převrátilo na bok. Test na alkohol byl u řidiče negativní," dodává policejní mluvčí Michaela Raindlová.

"Zdravotnická záchranná služba z místa nehody transportovala muže se středně těžkým zraněním při vědomí pozemní cestou do Fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně," doplnila mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová.

Nehoda si vyžádala dopravní omezení.

FOTO: HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24