Vážná nehoda uzavřela silnici u Všerub! Zasahovat musel vrtulník - FOTKY

11.12.2018 10:57     11.12.2018 12:28

K vážné nehodě musely v úterý ráno vyjíždět složky IZS na Domažlicku. Při předjíždění kamionu se tam střetl transporter s osobním autem! Podívejte se na fotky z místa!

1
12345

K vážné nehodě došlo v úterý krátce po 6. hodině ráno. V pohotovosti byli jak hasiči, tak záchranka. Přesné příčiny nadále šetří policie. Zatím to ale vypadá, že za nehodou je předjíždění.

"K nehodě došlo na silnici II. třídy číslo 184 mezi obcemi Hájek a Brůdek. 65letý řidič vozidla Volkswagen Transporter před vrcholem stoupání předjížděl nákladní vozidlo Mercedes s návěsem. Přitom došlo ke střetu s protijedoucím vozidlem Škoda Felicia, které řídila 40letá žena," popsala průběh nehody mluvčí policie Dagmar Brožová.

Na místo musel být povolán dokonce vrtulník letecké záchranky. "Žena utrpěla zranění, se kterým byla transportována letecky do nemocnice. U řidiče byla provedena dechová zkouška na alkohol s negativním výsledkem. Žena nebyla zkoušky schopna vzhledem k rozsahu zranění," pokračuje policejní mluvčí.

Komunikace musela být úplně uzavřená a okolnostmi nehody se policie dál zabývá. Vyčíslená už ale byla škoda na vozidlech, která se vyšplhala na skoro 200 tisíc.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24