Ve shořelé ubytovně na Karlově se našlo torzo lidského těla

12.09.2018 11:43     12.09.2018 11:49

Na místě požáru ubytovny v Plzni na Karlově se našlo torzo lidského těla. Vyšetřování se rozebíhá naplno. Policie už zadržela jednoho muže. Čtěte podrobnosti!

2

Vyšetřovatelé ve středu dopoledne začali zkoumat přesné příčiny požáru ubytovny v Plzni na Karlově (více zde). Ještě v noci probíhaly na místě hasební práce. Bohužel vyšetřování přineslo i tragickou zprávu.

"Na místě činu bylo dnes nalezeno torzo lidského těla, jehož totožnost ověřujeme," potvrdila mluvčí policie Pavla Burešová.

Případ už má v rukou krajská kriminálka. "Případem se začali zabývat krajští kriminalisté, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu obecné ohrožení z nedbalosti. Zadržený muž ve věku 71 let je nyní v policejní cele a ve věci probíhají další úkony trestního řízení. Na místě činu bylo dnes nalezeno torzo lidského těla, jehož totožnost ověřujeme," dodává policejní mluvčí.

Hasiče zaměstnávala mimořádná událost až do časných ranních hodin ve středu. "Na místě požáru probíhaly hasební práce až do 3. hodiny ranní. V současné chvíli na místě působí vyšetřovatelé příčin požáru a Policie České republiky, které poskytujeme součinnost. Statik zakázal vstup do a na část budovy, kde došlo k propadnutí stropu," doplnil mluvčí hasičů Petr Poncar.

Další podrobnosti k požáru najdete v reportáži zde.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24