QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ve středu 4. listopadu bude Techmania slavit dvanácté narozeniny on-line

30.10.2020 13:22

I v této složité době myslí Techmania na své fanoušky a věrné návštěvníky a chce jim zprostředkovat zajímavosti světa vědy a zpestřit jim den chytrou zábavou.

3

Protože musí být dveře Techmanie pro návštěvníky zavřené vzhledem k aktuální situaci a vládním opatřením , proběhne oslava on-line na webových stránkách www.techmania.cz, a to hned od 9 hodin ráno.

„V současné době se snažíme zčásti využít k naší činnosti virtuální prostor. Dvanácté narozeniny jsou příležitost pro náš tým Techmaniaků ukázat, jak se umí odvázat,“ říká ředitel Techmanie Vlastimil Volák. „Program nabídne skvělou a neotřelou zábavu a všem, kdo nás budou sledovat, určitě zvedne náladu, což je v těchto dnech potřeba asi více než kdy jindy,“ slibuje tým Techmania Science Center. „V on-line podívané se můžete těšit na vědecké pokusy, vstupy se zajímavými osobnostmi, zábavně-vzdělávací promo videa k tématům engineering, kolonizace vesmíru a mnoho dalšího,“ vypočítává jednotlivé body programu Kateřina Chábová z Techmanie. 

Na svém facebookovém profilu bude narozeninový program sdílet také Západočeská univerzita, která je spoluzakladatelem science centra.

Partnerem akce je výzkumné centrum NTC Západočeské univerzity v Plzni, které během letních měsíců, kdy se mohla Techmanie po jarní pauze vynucené epidemií koronaviru otevřít veřejnosti, významně přispělo k ochraně návštěvníků Techmanie a k zajištění bezpečného provozu zapůjčením termokamer. V programu narozeninové oslavy proto můžete v odlehčené formě najít také seznámení s termokamerami, které představí Milan Honner z výzkumného centra NTC.

Foto: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24