Velká sázka o zlatý mok pro fanoušky! Trenér Pavel Vrba vyhrál 11 700 piv

14.12.2018 18:25

Trenér fotbalistů Viktorky vyhrál pivo pro fanoušky. K předání dojde po nedělním utkání s Karvinou. Pavel Vrba se navíc chystá za pípu do některé z plzeňských hospod.

vac_3482

Sázka zněla jasně: za postupu do jarních bojů v Evropě získá trenér fotbalistů Viktorie od plzeňského pivovaru 11 700 piv pro fanoušky. V opačném případě se postaví na hodinu za pípu. Výhra 2:1 nad italským gigantem AS Řím znamená, že vítězem sázky se sládkem Zdeňkem Polákem, je Pavel Vrba. K předání výhry dojde už tuto neděli po skončení ligového zápasu s Karvinou. Program pak vyvrcholí ohňostrojem.   

"Jsem rád, že se nám povedlo postoupit. Ale já vždy věřím svému týmu, i proto jsem do této sázky šel," má jasno trenér Pavel Vrba. Právě on dovedl svůj tým k vysněnému postupu ze  skupiny Ligy mistrů, v níž  viktoriáni změříli síly s Realem Madrid, CSKA Moskva a AS Řím. Na jaře se tak mohou fanoušci těšit na pokračování v Evropské lize.

"Pro fanoušky máme připravený speciální dárkový box, který dostanou po zápase na speciálních výdejních místech okolo stadionu," informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík. Dárek obdrží fanoušci starší 18 let.

"Děkuji pivovaru za zajímavou výzvu. A fanouškům vzkazuji, že mezi ně rád přijdu a budu jim čepovat pivo v jedné z plzeňských hospod," říká Pavel Vrba. Ten se i přes svou výhru rozhodl pro hodinku za pípou. K tomu dojde v příštím roce a fanoušci budou o všem včas informováni.

Zápas  s Karvinou  začne  v 15 hodin. Tradičně bude spojený s vánočním setkáním viktoriánů. "U stadionu budou připraveny dva vánoční stromky, k nimž můžete před zápasem přinést dárky pro zvířátka z plzeňské zoo i děti z Fakultní nemocnice Plzeň. Jde již o tradiční akci, která se vždy setkala s velkým zájmem," vysvětluje mluvčí. Pro zahřátí připraví klub pro fanoušky horký čaj zdarma. 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24