QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Velké omezení na Borských polích, již brzy se uzavře Folmavská ulice

08.06.2021 12:25

Záměrem je obnova vozovkového souvrství čtyřpruhové Folmavské ulice, která je při intenzivním provozu včetně těžké nákladní dopravy velmi zatěžována a projevují se zde četné poruchy vozovky.

oprava Folmavská_SVSMP

Vzhledem ke zhoršenému technickému stavu povrchu ulice Folmavská bude provedeno odfrézování stávajících asfaltových vrstev, recyklace podkladních vrstev a následná pokládka nového asfaltového koberce včetně obnovy vodorovného dopravního značení.

V letošním roce bude v první fázi realizován úsek U Letiště – U Panasonicu a úsek U Panasonicu – U Nové Hospody směr Nová Hospoda. Celkově by pak mělo dojít k opravě povrchu vozovky v ulici Folmavská od okružní křižovatky na Domažlické ulici po křižovatku s ulicemi Borská a U Letiště.

Značné omezení čeká na cestující MHD. S platností od 21. června do cca 31. srpna bude v několika etapách uzavřena po úsecích Folmavská ulice v úseku od křižovatky s ulicí U Letiště po okružní křižovatku s Domažlickou ulicí.

Po celou dobu trvání uzavírky dojde k jednotnému odklonu trolejbusových a autobusových linek 15, 17, 18, 24, 29, 30, N1 a N7 z Folmavské ulice do ulic U Letiště, Podnikatelské a Obchodní. Více se dozvíte ZDE.

Foto: SVSMP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24