QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Víkend přinese ochlazení, jarní počasí se má vrátit v příštím týdnu

21.02.2019 7:02

Nadcházející dny budou sice ve znamení ochlazení, v příštím týdnu se ale podle všeho znovu dočkáme návratu jarního počasí. Přečtěte si novou předpověď do 28. února!
 

FOTO_QAP_CZ (4)

Ve čtvrtek bude oblačno až zataženo, místy zpočátku ještě až polojasno. Postupně bude pršet. V nejvyšších polohách hor by srážky mohly být sněhové nebo smíšené. Teploty se dostanou mezi 8 až 12 stupňů.

Pátek bude ve znamení zatažené až oblačné oblohy, zpočátku se bude na většině území vyskytovat občasný déšť nebo přeháňky, na horách i sněžení. Odpoledne budou srážky i oblačnost ubývat. V noci naměříme 7 až 3 stupně, přes den 5 až 9.

Sobota přinese už polojasnou oblohu, někde by se mohla ráno a dopoledne vyskytnou nízká oblačnost nebo mrznoucí mlhy. Nejnižší noční teploty klesnou mezi -3 až -7 stupňů, nejvyšší denní vystoupí mezi 0 až +4 stupně.

Neděle by měla být polojasná nebo oblačná. Ráno bychom měli opět počítat i s mrznoucími mlhami. Noční teploty budou mezi -2 až -6 stupni, denní mezi 2 až 6.

V pondělí nás čeká polojasno až oblačno. Ráno a dopoledne ojediněle mlhy nebo zataženo nízkou oblačností. V noci spadnou teploty mezi 0 až -4 stupně, přes den se vyšplhají mezi 6 až 10.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Zpočátku oblačno až polojasno, v průběhu období ubývání oblačnosti na polojasno až skoro jasno. Ráno a dopoledne ojediněle mlhy nebo zataženo nízkou oblačností. Nejnižší noční teploty +2 až -3 °C. Nejvyšší denní teploty 7 až 12 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24