QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Víkend přinese ochlazení, pokračovat bude i v příštím týdnu

17.01.2019 7:01

V dalších dnech nás čeká ochlazení. To dorazí už během víkendu a bude pokračovat i v dalších dnech. Místy už bychom se ale mohli dočkat i polojasné oblohy.

DSC05378

Ve čtvrtek bude polojasno až oblačno, od severozápadu oblačno až zataženo a místy zaprší. Ve vyšších polohách by srážky měly být sněhové. Teploty budou odpoledne mezi 4 až 8 stupni. 

V pátek nás čeká proměnlivá oblačnost a místy sněhové přeháňky. Na horách budou zpočátku četnější sněžení. Odpoledne by ale oblačnosti i srážek mělo ubývat. V noci naměříme +2 až -2 stupně a vyskytnout se může náledí. Přes den budou teploty mezi -1 až +3 stupni.

Sobota bude ve znamení většinou polojasné oblohy. Během dne ale bude od jihozápadu přibývat oblačnost a sem tam i zasněží. Nejnižší noční teploty spadnou mezi -4 až -8 stupňů, nejvyšší denní budou jen mezi -3 až +1 stupněm.

V neděli bude zataženo, místy opět i se slabým sněžením. Jinak by ale mělo být i skoro jasno, a to zejména na horách. V noci klesnou teploty mezi -3 až -7 stupňů, přes den se vyšplhají zase jen mezi -3 až +1 stupeň. 

Pondělí přinese polojasnou až skoro jasnou oblohu. Místy by ale mohlo být i zataženo nízkou oblačností. Nejnižší noční teploty spadnou mezi -5 až -9 stupňů, nejvyšší budou mezi -3 až +1 stupněm.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Zataženo až oblačno, přechodně místy polojasno. Místy slabé sněžení. Nejnižší noční teploty -4 až -9 °C, při vyjasnění a sněhové pokrývce kolem -12 °C. Nejvyšší denní teploty -3 až +2 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24