QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktoriáni míří do hospod. Pozvou fanoušky na první domácí zápas

11.02.2020 7:04

Viktorka spouští velkou kampaň k prvnímu domácímu zápasu ligového jara v sobotu 22. února proti Příbrami. Cíl je jasný - naplnit Doosan Arenu. 

 

horvath

V úterý 11. února od 18.30 do 19.30 budou Daniel Kolář a Jakub Brabec čepovat pivo v pivnici Sladovnická ve Sladovnické ulici v Plzni.

Ve středu 12. února od 18.30 do 19.30 budou Pavel Horváth a Lukáš Kalvach točit zlatý mok v Pivnici Ve Dvorku v Havířské ulici v Nýřanech.

"Mezi fanoušky se těším. Samozřejmě se ze všeho nejvíce nemohu dočkat soutěžních utkání, ale teď bude hodně příjemné se s fanoušky pozdravit a pozvat je na nadcházející domácí zápasy. Budeme je potřebovat,“ vyzývá Jakub Brabec.

Pro nejvěrnější fanoušky je nachystána na zápase odměna. Všichni držitelé permanentních vstupenek starší 18 let dosanou na stadionu pivo zdarma. 

Zájemci mohou o lístky na utkání soutěžit ve více než 100 hospůdkách v Plzni a v okolí. Stačí přímo na místě slíbit, že vás zima nezastaví, stvrdit to podpisem a dostat se tak do hry. "Každou návštěvou se vaše šance na výhru zvyšuje a v úterý 18. února pak od vašeho hostinského obdržíte výherní vstupenky," vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík. 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24