Viktoriáni opět podpoří Nadaci pro transplantaci kostní dřeně

26.08.2020 12:30

Také v této sezoně bude v pohárové  Evropě platit spojení Viktorie Plzeň a Nadace pro transplantaci kostní dřeně. Západočeši obléknou speciální dresy už při duelu s Alkmaarem.

1

Také v této sezoně bude v pohárové  Evropě  platit spojení Viktorie Plzeň a Nadace pro transplantaci kostní dřeně (NTKD). Západočeši obléknou speciální dresy už při duelu s Alkmaarem.

Viktoriáni po celou dobu v Evropě budou v sezoně 2020/21 oblékat logo NTKD na zadní části dresu. Poprvé tomu tak bude ve středu 26. srpna v 16:30, kdy svěřenci trenéra Adriana Guľy sehrají zápas s nizozemským AZ Alkmaar.

"Spojení s Nadací pro transplantace kostní dřeně je pro nás velmi důležité a jsme rádi, že můžeme myšlenku Nadace podpořit i v této sezoně. Doufáme, že se nám to podaří v co nejvíce zápasech,“ přeje si generální manažer Viktorie Plzeň Adolf Šádek.

"Ze strany Viktorie jde o dlouhodobou podporu Nadace, která je z našeho pohledu nesmírně cenná a moc si jí vážíme. A to i proto, že myšlenku darování v tomto případě pomáhají nést mladí sportovci, tedy přesně ti, kteří jsou z našeho pohledu ideálními dárci. Děkujeme za to, co klub pro propagaci Nadace dělá,“ říká předseda správní rady NTKD a primář hematologicko-onkologického oddělení Fakultní nemocncie Plzeň Pavel Jindra.

"Pokud chcete Nadaci pomoci i vy, můžete tak učinit třeba pomocí dárcovské zprávy DMS, případně příspěvkem na transparentní účet,“ připomíná  mluvčí Viktorie Václav Hanzlík.

Více o utkání s AZ Alkmaar jsme psali zde.

FOTO: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24