QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktoriáni, připravte si mobily! Hráči Viktorky chystají selfiliádu

28.04.2019 18:32

Fanoušci plzeňského fotbalu se mohou těšit na unikátní akci, první viktoriánskou selfiliádu! Pořídí tak exkluzivní "seflíčka" s hráči Viktorky, kteří na ně budou čekat na jednom místě...

474649525

Fanoušci Viktorky se mohou těšit na seflíčko" hned s devítkou viktoriánů. Hráči Vikorky tak děkují svým fanouškům za podporu před blížícím se finálem.

První viktoriánská selfiáda se bude konat v úterý 30. dubna od 17.30 hodin. Kromě pořízení selfíček si fanoušci budou moci prohlédnout klubovou místnost s trofejemi a zajímavými artefakty.

Jen několik dní před startem premiérové ligové nadstavby mezi fanoušky přijdou mj. Patrik Hrošovský, Jan Kopic, Jean-David Beauguel či Marek Bakoš a hodinu budou k dispozici pro pořizování společných fotografií. „Je to originální nápad, který se mi hodně líbí. Na většině autogramiád se stejně naši fanoušci chtějí hlavně fotit, tak tady budou mít přímo ideální podmínky,“ těší se na setkání jeden z nejzkušenějších hráčů kabiny a fanoušky oblíbený „Baky“.

Fanoušci se mohou těšit i na Tomáše Chorého, Romana Procházku, Erika Pačindu, Milana Petrželu a Davida Limberského! Hráči tím chtějí poděkovat fanouškům za podporu, kterou týmu vyjadřovali v průběhu základní části ligy a zároveň je pozvat na FINÁLE FORTUNA:LIGY, které odstartuje o prvním květnovém víkendu.

První viktoriánská selfiáda se uskuteční v prostorách Klubové místnosti v budově za protilehlou tribunou Doosan Areny. Akce je určena pro všechny viktoriány, nejen pro držitele speciální platební karty.

Všem fanouškům se naskytne exkluzivní možnost prohlédnout zcela nové prostory, které ještě nebyly veřejnosti představeny. Jsou zde vystaveny významné trofeje, dresy všech soupeřů, s nimiž se viktoriáni utkali v rámci evropských pohárů, speciální sekce je věnována třem účastem klubu v UEFA Champions League a samozřejmě nechybí ani oddíl mapující historii klubu, na jehož vybudování se stále mohou podílet i fanoušci a příznivci červenomodrých barev. 

Více informací je na webu fotbalového klubu.

FOTO: FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24